Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Motos, cervesa i frankfurts es donen la mà a l’”Oktoberfest” de Moja aquest diumenge

L’activitat es farà a la Rambla Catalunya, a partir de les 9 del matí, i s’inclou en el programa de la Festa del Most

dimecres 21 octubre 2015

Aquest diumenge, a partir de les 9 del matí, la rambla Catalunya de Moja acollirà la 3a edició de la “Oktoberfest” de Moja. Inspirada en les “Oktoberfest” d’Alemanya,es tracta d’una trobada que gira al voltant de la cervesa i l’àpat d’esmorzar que s’oferirà seran els entrepans amb salsitxes de frankfurt,. L’afegit a Moja és que també es tracta d’una trobada de motos de tot tipus.

Rafa Urbano, un dels organitzadors de la Oktoberfest, indicava que difondre l’activitat dins del programa de la Festa del Most de Moja, pot permetre que més veïns coneguin l’acte i a la vegada que visitants que venen a Moja per l’Oktoberfest també s’acostin al Celler Cooperatiu per a seguir les activitats que s’hi programen allà aquest diumenge al migdia. (àudio)

Aquest diumenge s’espera superar la xifra de 120 motocicletes reunides en les dues anteriors edicions. Per atendre les previsions d’esmorzars es comptaran amb 200 salsitxes de frankfurt i 200 litres de cervesa.(àudio)

Rafa Urbano assenyala que promoure propostes com aquesta Oktoberfest persegueix el propòsit d’oferir activitats al poble.(àudio)

Es preveu que l’Oktoberfest estigui oberta de les 9 fins les 2 del migdia. El moment de màxima afluència de motoristes per esmorzar s’estima que es produirà entre les 10 i les 11.

Escolta l'entrevista a Rafa Urbano, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions