Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Multitudinària empalmada de la Festa Major de Sant Pere Molanta

L’aspecte de la pista es va mantenir ple des de la una de la matinada fins gairebé les 7 del matí

dilluns 19 agost 2013

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta aquest diumenge a la tarda assumia la realització dels dos darrers actes de la Festa Major:l’espectacle infantil que conduïa Marta Massana i la xocolatada. Els membres del grup arribaven a aquesta recta final de la Festa Major amb el lògic cansament però amb molta satisfacció pel resultat que havien obtingut hores abans durant l’empalmada, la matinada anterior. I és que l’empalmada va tornar a ser l’acte més multitudinari de la Festa Major. La pista poliesportiva es va omplir des del primer tram de l’activitat, a partir de la una, fins gairebé arribar a la seva finalització, amb les 7 ja tocades.

L’empalmada va comptar amb els dj’s Capa, Roger Carandell i Ratman i Bobin.Jordi Gómez, president del Grup de Joves, ens oferia una valoració molt positiva d’aquest acte per l’elevada participació obtinguda.(àudio)

La gran afluència de públic també va anar acompanyada de molt de moviment a la barra. Es van servir moltes consumicions, fins gairebé exhaurir existències, i això permetrà que molt probablement l’any que ve es disposin de recursos per a contractar un grup que ofereixi música en directe per l’empalmada.(àudio)

Pel Grup de Joves, aquesta ha estat una Festa Major diferent. Era la primera en què el nou equip de l’entitat estava al capdavant dels actes per la Festa Major. Jordi Gómez assenyala que el repte s’ha pogut assolir amb la col·laboració de tothom.(àudio)

L’únic incident que cal anotar, sense cap conseqüència rellevant, és que l’espectacle infantil va començar aquest diumenge a la tarda amb retard perquè la màquina que netejava la pista es va espatllar i els mateixos joves van haver de completar la neteja i eixugar les restes d’oli que la màquina havia deixat.

Document Actions