Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Murals a les dues escoles d’Olèrdola per prevenir la violència de gènere

Els realitzaven els alumnes més grans. Per final de curs tots els alumnes rebien una samarreta que fusionava els logotips elaborats pels alumnes més grans

dimecres 29 juny 2022

Els alumnes més grans de les escoles d’Olèrdola han protagonitzat una acció per prevenir la violència de gènere que ha tingut incidència en la resta d’alumnes i en els patis dels dos centres. Després de realitzar un treball previ de sensibilització i de participar en un taller sobre prevenció de les violències masclistes, els alumnes  de 5è i de 6è de l'escola Circell de Moja i els dels cursos de 3r a 6è de l'escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta van elaborar logotips representatius per prevenir les violències de gènere i després els van reproduir en murals pintats en una de les parets dels patis de les escoles.

El projecte es va completar els darrers dies del curs, durant la setmana passada,  amb el repartiment a tots els alumnes de les dues escoles d’Olèrdola de samarretes que contenen la fusió dels logotips elaborats pels alumnes més grans dels dos centres.

L’activitat s’ha realitzat gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, dins de les accions incloses en el “Pacto de Estado contra la violencia de género”.

Galeria d'Imatges

Murals3b.jpg

Document Actions