Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música i foment de la lectura s'agermanen en la celebració de Sant Jordi a l’escola Rossend Montané

Aquest divendres s’han lliurat els premis dels Jocs Florals i alumnes han ofert audicions musicals
Guanyadors dels Jocs Florals de l'escola
Guanyadors dels Jocs Florals de l'escola

divendres 21 abril 2017

Aquest divendres ha estat el darrer dia lectiu abans de Sant Jord i això s’ha notat a les escoles. Enguany el  calendari marca que el 23 d’abril caigui en diumenge, però no ha impedit que les escoles del municipi realitzessin activitats ben especials relacionades amb la celebració de la jornada que agermana llibres i roses. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta aquest divendres al matí s’ha viscut l’acte de lliurament dels Jocs Florals i durant tot el dia han actuat alumnes de l’escola que han ofert una cançó amb l’instrument que estudien en les seves activitats extraescorals. Aquestes audicions s’inscriuen dins del projecte tranversal dedicat a la música que treballa tota l’escola aquest curs. Amb la implicació de pares, per la tarda s’interpreta una versió de la llegenda de Sant Jordi i durant tota jornada s’ha pogut veure l’espectacular guarniment del vestíbul i d’un dels passadissos de l’escola, ambientat amb la llegenda de Sant Jordi.StJordiStPere2.JPG

La intensa activitat de Sant Jordi a l’escola de Sant Pere Molanta també ha comportat que aquests darrers dies visitessin l’escola il.lustradores, autores i dinamitzadores de lectura. Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, subratlla que el propòsit és el de fomentar la lectura i “fer gran el llibre”.(àudio)

Les audicions ofertes per alumnes han contribuït ha completar la festa, tal i com assenyala Urgell.(àudio)

La directora de l’escola posa l’accent en l’esforç que fa tota la comunitat educativa per oferir una programació de Sant Jordi ben atractiva.(àudio)

En els Jocs Florals de l’escola, els alumnes d’educació infantil hi participaven dibuixant; els de cicle inicial d’educació primària (1r i 2n), amb rodolins; mentre que el cicle mitjà(3r i 4t)ho feia amb narracions i el cicle superior(5è i 6è), amb poesies. A P3 han guanyat Aina Samblás Pérez i Maria Mata Simarro; a P4 Nora Boada Fita i Ana Luiza Marques Viana;a  P5 Bruna Piñol Martínez i Carla Rovira Domínguez;  a1r Aran López Meya i Valeria Piñol Tereschuk; a 2n Lucia Tatiana Trinidad Riestra i Guiu Runsó Raventós; a 3r A, Judit Cabido Sánchez i Joan Anton Ocón Pérez; a 3r B Maria Cornellà Tizón i Juan Garbín Benítez;a  4t Alba Caballero Vázquez i Irene Alsina Rull; a 5è Sarah de Castro Sore i Oriol Xaus Puig; i a 6è Hannan El Kaddouri i Minerva Ocón Pérez.StJordiStPere3.JPG

La programació especial que anticipava el caràcter literari i musical de la celebració de Sant Jordi a l’escola de Sant Pere Molanta començava el dia 7 d’abril, amb l’actuació del grup musical Baba Mala. Aquesta setmana han visitat l’escola Clara Gavaldà, Pere Martí, Òscar Sardà i Patricia Mc Gil. Dimarts ho faran Pep Molist i Eva Sans.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions