Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Musical i pedagògica presentació de “Somriures valents” al servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola

Marta Fos, autora del conte, presentava el llibre dijous a Moja i aquest dilluns a Sant Pere Molanta

dimarts 07 març 2017

Sota l’organització del servei de Biblioteca Oberta que promou l’Ajuntament d’Olèrdola, dijous es presentava  a Moja i aquest dilluns a Sant Pere Molanta el conte “Somriures valents”. La seva autora, Marta Fos, va conduir una pedagògica i musical presentació d’un llibre que  mostra la malaltia de Duchenne explicada per un nen que pateix aquesta distròfia muscular. Fos recordava que la recaptació obtinguda per la venda dels llibres es destina a la fundació Sant Joan de Déu.PresentaciSomriures2.jpg

En la presentació de dilluns, a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, el regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, posava l’accent en la importància de tenir una actitud positiva i de ser valent davant la malaltia, tal i com recull el títol del conte i com l’autora també va destacar en la seva presentació.

El servei de biblioteca Oberta ja va acollir el mes de gener la presentació d’un conte solidari, el del “Pirata Octavi”. La presentació de “Somriures valents” també tenia l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar sobre una malaltia minoritària com de Duchene.

Document Actions