Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nadal al servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola amb audicions de nadales i manualitats

L’activitat s’ha fet aquest dilluns a Sant Pere Molanta i es programa dijous a Moja
Actuació de la Coral de Sant Pere Molanta aquest dilluns (foto:Pere Sadurní)
Actuació de la Coral de Sant Pere Molanta aquest dilluns (foto:Pere Sadurní)

dimarts 18 desembre 2018

 

Amb l’ànim de dinamitzar el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola, mensualment es preveuen realitzar activitats com tallers, hores del conte o petites audicions. Aquesta setmana es programa la primera de les propostes del curs amb la celebració del  Nadal, amb una cantada de nadales a càrrec de la coral de Sant Pere Molanta i una manualitat nadalenca. A Sant Pere Molanta ja s’ha fet aquest dilluns i a Moja l’activitat s’ha programat per aquest dijous, a dos quarts de cinc de la tarda.

El servei de Biblioteca Oberta el promou l’Ajuntament, amb el suport de les AMPAs de les dues escoles, i té el propòsit de potenciar al màxim l’hàbit de la lectura i aprofitar fora de l’horari lectiu, amb accés lliure per a tothom, els serveis de les dues biblioteques escolars.

En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, s’obre els dilluns i els divendres, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A l’escola Circell de Moja, l’obertura és durant les tardes de dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6.

Document Actions