Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nadales al Servei de Biblioteca Oberta amb la coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

La primera de les audicions es farà el dilluns a Sant Pere Molanta i dimecres l’activitat es programa a la biblioteca de l’escola Circell de Moja

dijous 12 desembre 2019

 

Amb la voluntat de dinamitzar el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola, de manera periòdica es programen activitats especials obertes a tothom a les dues biblioteques de les escoles d’Olèrdola durant algun moment de la seva obertura en horari de tarda. Per la setmana que ve, la proposta és nadalenca. Seguint la tradició dels darrers anys, la coral de Sant Pere Molanta oferirà una audició de nadales. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta serà dilluns, a un quart de 5 de la tarda; mentre que a la biblioteca de l’escola Circell de Moja l’activitat s’ha programat el dimecres, a tres quarts de 5.

El servei de Biblioteca Oberta el promou l’Ajuntament, amb el suport de les AMPAs de les dues escoles, i té el propòsit de promoure  l’hàbit de la lectura i aprofitar fora de l’horari lectiu, amb accés lliure per a tothom, els serveis de les dues biblioteques escolars.

En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, s’obre els dilluns i els divendres, de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A l’escola Circell de Moja, l’obertura és durant les tardes de dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6.

Document Actions