Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix el Sant Miquel d’Olèrdola Club de Futbol

Ja està recollint inscripcions per formar equips de futbol base per la propera temporada

divendres 19 maig 2017

El municipi té una nova entitat esportiva: el Sant Miquel d’Olèrdola Club de Futbol. Amb silenci i determinació, va començar a gestar-se en ferm  a partir del mes de gener i aquestes darreres setmanes ja s’ha donat a conèixer públicament. La junta d’aquest nou club la integren 14 persones i el seu president és Santi Pardo.

El club vol reivindicar el passat futbolístic del poble i recorden que el futbol a Sant Miquel va començar l’any 1930, amb l’AD Olèrdola. Amb la derrota de la República, passada la Guerra Civil, recorden que “arribaren temps molt durs, però tot i això, gràcies a l’empenta de la gran majoria de veïns del poble” es va construir el camp de futbol de la plaça de l’Església on el FC San Miquel jugava partits amistosos de Festa Major. El nou club recorda que l’any 1979, amb l’arribada de la democràcia, es construeix el camp de futbol actual de Sant Miquel a El Bosquet amb l’esforç d’empreses del poble i de pagesos en terrenys cedits a les finques de Cal Maiol.

Santi Pardo indicava que el nou club té aquesta voluntat de recuperar els orígens del futbol al poble.(àudio)

Una bona mostra d’aquesta intenció de vincular-se amb els precedents històrics és que la samarreta de l’equip serà blaugrana en franges horitzontals, rememorant la samarreta que lluïa l’AD Olèrdola durant els anys 30.

L’entitat ja ha començat la feina de promoció de la seva oferta futbolística i ja ha obert inscripcions per a formar els equips la propera temporada. Les quotes per mainada, a partir dels 4 anys, són de 125 euros per temporada. En les altres categories, la quota fixada és de 250 euros. Aquests preus inclouen xandall, dessuadora, pantaló curt, mitgeta, samarreta d’entrenament i bossa. Santi Pardo subratlla que són preus que permeten per cobrir costos i afrontar les despeses bàsiques. La intenció és intentar muntar cinc equips de futbol base, destinant els millors entrenadors als equips dels infants més menuts.(àudio)

El club també ha assumit l’objectiu de treballar per aconseguir que al camp d’El Bosquet s’hi instal·li gespa artificial. Santi Pardo exposa que, a més dels beneficis esportius que suposaria disposar de gespa artificial, seria una mesura que “faria poble”.(àudio)

Les persones interessades en rebre més informació del club o per formalitzar inscripcions es poden adreçar, els dimarts i dijous, al carrer Rossend Montané s/n de Sant Miquel en horari de 7 a 8 del vespre. També poden trucar al telèfon 655 54 52 37 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça santmiqueldolerdolacf@gmail.com

Escolta l'entrevista a Santi Pardo, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions