Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix l’equip de competició Sans-Olèrdola amb el propòsit de convertir-se en referent comarcal en BTT

És fruit del treball conjunt entre Cicles Sans i el Club Ciclista de Sant Pere Molanta
L'equip el formen 15 corredors
L'equip el formen 15 corredors

divendres 22 novembre 2013

Convertir-se en una referència dins el món de les BTT a les nostres comarques. Aquest és un dels propòsits que s’ha fixat el nou equip de BTT Sans-Olèrdola, presentat aquest mes de novembre fruit de l’acord de col·laboració entre Cicles Sans i el Club Ciclista de Sant Pere Molanta.

Ricard Sans, director de l’equip, ha explicat que l’equip de Cicles Sans i el Club de Sant Pere Molanta van coincidir a l’hora de treballar un projecte comú que permetés ampliar recursos i camps d’acció de les dues entitats. El Club Ciclista de Sant Pere Molanta es manté actiu especialment en l’àmbit social i ara passa a incorporar un equip de competició que fusiona els noms de Sans i Olèrdola.(àudio)

L’equip el formen 15 corredors: Albert Planas, Pere Joan Roig, Miquel Casals, Ricard Sans, Oriol Torn, Eduard Iborra, Eloy Ordóñez, Raul Valera, Oriol Pardo, David Pujol, Joan Batet, Alex Reina, Marc Roman, Foix Trotonda i Laura Pérez. A partir del proper 2014, participaran en proves com la Challenge Penedès-Garraf, la Copa Catalana, el Campionat d'Espanya, la Volcat o l'Andalucia Bike Race. Ricard Sans subratlla que la prioritat seran les proves que es disputin a les comarques penedesenques.(àudio)

La creació d’aquest equip de competició és compatible amb tota l’activitat social de caràcter més popular que pugui generar el club de Sant Pere Molanta, tal i com ens indica Ricard Sans.(àudio)

El Club ara està acabant de tancar els detalls organitzatius de la III Marxa BTT de Sant Pere Molanta,que es disputarà el proper diumenge 1 de desembre. Un dels projectes per l’any que ve és acollir una de les proves puntuables per la Challenge Penedès-Garraf.


 

Document Actions