Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit de Concerts aquest dijous per la Festa Major de Moja amb tres actuacions simultànies

A les 22.00 actuaran els grallers Inxanetes als Tres Pins; Akustic Sound a la rambla Catalunya i Xavi Díaz Quartet a la plaça de l’Església
Akustic Sound durant l'actuació que van oferir per la FM de 2020 a Moja
Akustic Sound durant l'actuació que van oferir per la FM de 2020 a Moja

dijous 22 juliol 2021

 Una de les novetats que s’incorporen a la Festa Major de Moja d’aquest 2021 és la programació de concerts simultanis en diferents espais del poble. Serà la Nit de Concerts d’aquest dijous, que tindrà lloc a partir de les 10 de la nit.

A la zona dels Tres Pins hi haurà un concert de gralla amb Els Inxanetes. A la rambla Catalunya es podrà seguir un concert acústic a càrrec dels Akustic Sound de la mà del Juan K, el Xanu i l’Abel. I a la plaça de l’Església actuarà el grup Xavi Díaz Quartet format pel Josep Maria, el Xavi Díaz, el Ramon Teixidó i l’Isidre Ruiz.

Des de la Comissió de Festes un dels seus integrants, l’Eloi Farré, explicava que volien oferir una proposta musical diversificada. Dues de les tres formacions, Els Inxanetes i Akustic Sound, van fer dos dels concerts de la Festa Major de l’any passat, retransmesos en directe però sense públic. I Xavi Díaz Quartet és una formació que ha estat assídua en la programació de festes a Moja.(àudio)

Ingrid Gras, de la Comissió de Festes, explica que els espais on s’ubiquen els concerts són molt adequats per a seguir la propostes que es despleguen en aquesta Nit de Concerts.(àudio)

Les actuacions musicals són part indestriable de la Festa Major de Moja i tenen un protagonisme destacat. Després de la Nit de Concerts d’aquest dijous, dissabte a l’església, hi haurà concert de música barroca amb Abel Puig i Eulàlia Valls(flautes de bec) i Eduard Martínez Borruel(clavicèmbal). A les 22.05 de dissabte, a la rambla Pau Casals, l’orquestra Cimarron oferirà un concert de Festa Major. I diumenge, a la zona Els Pins, hi actuarà Joan Colomo.

Els Inxanetes, en l'actuació que oferien l'any passat per la Festa Major de Moja

Xavi Díaz Quartet, davant de la capella de Sant Cugat de Moja, en una imatge d'arxiu

Document Actions