Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

No hi haurà debat electoral a Olèrdola

ApO i PSC declinen participar-hi i en un comunicat ERC ho fa públic i ho lamenta tot valorant que “la transparència democràtica surt perdent”
L'emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, havia proposat organitzar un debat amb els quatre candidats
L'emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, havia proposat organitzar un debat amb els quatre candidats

dimecres 15 maig 2019

 

L’emissora municipal de ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, va proposar a les 4 candidatures que concorren a les eleccions municipals la celebració d’un debat públic emès en directe, a celebrar en un equipament municipal obert a l’assistència dels veïns. Dues de les candidatures, ApO i PSC-Units, han declinat participar-hi.

A través d’un comunicat de premsa, ERC ha manifestat que lamenten “que finalment no hi haurà debat electoral entre les quatre candidatures que es presenten a l’alcaldia ja que Alternativa per Olèrdola i el PSC s’han negat a debatre davant el veïnat del municipi”.

ERC s’ha referit a Alternativa per Olèrdola com “els mateixos que fa una setmana ens acusaven de poc democràtics per exigir llistes paritàries”, per afegir que “ara priven els electors de la possibilitat d’escoltar en un debat als quatre candidats a l’alcaldia”.

Esquerra aprofita el seu comunicat per assenyalar que “va acceptar que totes les candidatures tinguin els mateixos espais electorals a la ràdio municipal” en un gest, asseguren, que buscava que “tothom tingui les mateixes possibilitats de fer arribar les seves propostes”. ERC continua indicant que “per ser una agrupació d’electors a ApO només li pertocaven per llei 10 minuts, mentre les altres formacions tenien 45 minuts”.

Referint-se a ApO, ERC conclou el seu comunicat valorant que “potser no tenen projecte, potser no confien en el seu candidat, o potser les dues coses, el cas és que la transparència democràtica surt perdent”.   

Document Actions