Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nodrida presència d’olerdolencs en la gran manifestació d’aquest 11 de Setembre a Barcelona

Molts veïns es van desplaçar en vehicles particulars i també es va organitzar un autocar des de Moja
Part del grup que es va desplaçar en autocar
Part del grup que es va desplaçar en autocar

dimecres 12 setembre 2012

 

Olèrdola també ha fet la seva aportació en la gran manifestació viscuda aquest 11 de Setembre a Barcelona a favor de la Independència de Catalunya. Molts veïns i veïnes es van desplaçar en vehicle propi i en transport col·lectiu per viure el  que ja ningú dubta en qualificar com a “jornada històrica” després d’haver deixat enrere el que es considera com la manifestació més multitudinària celebrada mai a Catalunya, amb un milió i mig de persones.

Des de Moja també es va organitzar un autocar per a facilitar el desplaçament per a assistir a la manifestació. Es va sortir des del Centre Cívic La Xarxa de Moja a les 4 de la tarda i es tornava quan ja eren prop de les 11 de la nit. L’autocar s’organitzava a través de la mateixa plataforma convocant de la manifestació, l’Assemblea Nacional Catalana, i els seus promotors al municipi han estat Neus Llop i David Garcia.copy_of_autocar2.jpg

Poc després de donar a conèixer que s’organitzava aquest autocar, les seves 55 places ja es van omplir. Han estat 55 veïns de totes les edats, però majoritàriament joves, on eren reconeixibles moltes persones vinculades al teixit associatiu de Moja, destacant els Diables. Precisament la Neus Llop i el David Garcia són dels Diables. La Neus explicava que la manifestació havia estat una experiència emotiva i molt maca. La gran afluència de manifestants va fer que estiguessin dues hores aturats, sense poder avançar(àudio)

El David i la Neus expliquen que van decidir organitzar l’autocar a través de l’Assemblea després de valorar que, com ells, molts amics i familiars desitjaven anar a la manifestació(àudio)

El grup d’olerdolencs va assistir amb estelades i algun timbal per a contribuir també a donar ambient a la manifestació. Aquests olerdolencs són conscients d’haver participat en una manifestació històrica. (àudio)

Ara per ara, no es plantegen de forma immediata l’organització estable al municipi de l’Assemblea Nacional Catalana, però seguiran en contacte i receptius a estendre properes convocatòries en cas de produir-se.

 

Document Actions