Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nombrós públic en la presentació a Barcelona del còmic “Terra de frontera. Olèrdola 1058”

L’acte reunia a prop de 140 persones i reafirmava els valors del còmic com a vehicle de difusió de la història

dimarts 14 juliol 2015

La presentació del còmic “Terra de frontera. Olèrdola 1058” va ser tot un èxit de participació. Fins a 140 persones es reunien dijous passat al vespre per a seguir aquest acte, que es va convertir en tota una reafirmació dels valors del còmic com a vehicle útil per a difondre la història de forma amena. La presentació tenia lloc a la Casa dels Entremesos, equipament proper a Via Laietana dedicat a la cultura popular de Ciutat Vella.PresentaciCmic2.JPG

El còmic, obra d’Oriol Garcia Quera, va ser presentat per Stefano M. Cingolani, historiador i lector de còmics. Entre el públic hi havia una nombrosa delegació d’Olèrdola, incloent l’ex alcalde, Josep Tort, la regidora de cultura, Arantxa Torres, el regidor de patrimoni, Pere Sadurní, l’ex regidor, Joan Forns, i la tècnica de cultura, Miriam Mulinari.

L’acte a Barcelona es convocava després de la presentació pública feta el passat 30 de maig al castell d’Olèrdola, dins de les activitats de la Trobada del municipi.

El còmic és el primer número de la col·lecció de còmic històric “Traç del temps”, que editorial Dalmau preveu dedicar a difondre la història i el patrimoni local català.

 

Document Actions