Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Normalitat i incidències lleus després de la nevada

Aquest dijous la brigada de l’Ajuntament ha retirat branques trencades i ha continuat escampant sal en camins municipals

dijous 05 febrer 2015

Després de les feines de retirada de neu i d’escampada de sal fetes durant aquest dimecres, la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat aquest dijous diferents intervencions a la via pública relacionades amb la nevada. El regidor de serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns, assenyalava que aquest dijous la situació a Olèrdola s’havia normalitzat després de les complicacions registrades durant la nevada. Hores després, una de les lleus incidències a les que ha calgut fer front ha estat la de retirar branques trencades presents en vorals de camins municipals, especialment visibles en punts com els revolts de Can Castellví del camí de Daltmar. Joan Forns també assenyalava que la brigada continua aquest dijous les seves tasques d’escampada de sal per a prevenir l’aparició de plaques de gel en les zones més ombrívoles de les vies de competència municipal.(àudio)

Comptant l’acció preventiva feta ja dilluns, l’ajuntament haurà dedicat a aquest episodi de fred i neu prop de 8 tones de sal. Aquest dimecres a la tarda es va actuar en nuclis com Can Trabal, Can Torres, Cal Segarra i Cal Moles. En algun cas, tal i com assenyala Joan Forns, es va comptar amb la col.laboració d’algun veí que va treure neu amb el seu tractor.(àudio)

Joan Forns recorda que serveis com els de la brigada actuen en camins del municipi. Pel regidor, l’Ajuntament va ser previsor i va actuar ràpidament.(àudio)

Durant aquest dijous, la brigada ha reforçat l’escampada de sal al camí Rossend Montané, que és l’eix que uneix els nucli del municipi, així com el camí de Daltmar.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions