Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou èxit de participació en les visites guiades pel patrimoni d’Olèrdola que convoca l’Ajuntament

Una quarantena de persones seguien dissabte la ruta per les barraques de pedra seca

dilluns 12 desembre 2016

L’organització de rutes guiades pel patrimoni del municipi està obtenint una satisfactòria resposta. Dissabte es convocava una ruta guiada per cabanes de pedra seca i el seguiment va ser molt elevat. Fins a una quarantena de persones van poder gaudir d’aquesta detallada visita que permetia conèixer 3 barraques recentment recuperades en l’àmbit de la Muntanyeta i del Parc d’Olèrdola. Joan Domènech, membre del grup del Centre Excursionista del Penedès que ha realitzat aquesta tasca de recuperació, va ser l’encarregat de conduir la visita. Les seves explicacions van permetre diferenciar les barraques segons la planta, la porta i el sostre. També posava l’accent en què la tasca feta pel grup del Centre Excursionista s’havia centrat en netejar i reformar les barraques.copy_of_VisitaBarraques.jpgVisitabarraques2.jpg

En nom de l' Ajuntament d’Olèrdola, el regidor de Patrimoni, Pere Sadurní, va agrair  la feina feta per aquest grup que havia permès “recuperar un Patrimoni que es perdia”.
Durant la ruta es visitaven les antigues pedreres de la Muntanyeta i es podia comprovar  la riquesa de la flora d’aquest espai natural, destacant-ne les alzines centenàries.

Document Actions