Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou sistema d’armaris compactes a l’arxiu municipal situat al Centre Cívic La Xarxa

Amb els nous armaris es guanya espai i es milloren les condicions de conservació dels documents

dijous 20 juliol 2017

Durant el mes de juny s’ha completat el procés d’instal.lació dels nous armaris compactes a l’arxiu municipal situat al soterrani del Centre Cívic La Xarxa de Moja. La millora ha comportat una inversió propera als 20.000€ i permet ampliar l’espai disponible així com “millorar la conservació dels documents”, tal i com destaca la regidora de cultura, Arantxa Torres.aRXIU2.jpg

La instal.lació es realitzava segons  la planificació establerta, coordinant la feina de dues empreses especialitzades i el treball de la brigada municipal de l’Ajuntament. En un primer moment l'empresa DETECTRANS va treure les caixes i prestatges de l'espai de l'arxiu per deixar-lo totalment buit. Tot seguit,  l'empresa DESLI-BLOC va començar la instal·lació dels armaris compactes perquè  fos de nou l'empresa DETECTRANS qui col.loqués  les caixes/arxivadores als nous armaris, amb la supervisió de l'arxiver Albert Taulé.

Durant el procés, la brigada municipal  intervenia per a retirar i canviar de lloc caixes de connexions elèctriques i endolls per tal de facilitar el muntatge dels nous armaris.

Document Actions