Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou taller d’arrossos aquest dissabte organitzat per l’Ateneu Mogenc

Es preparan un arròs negre, un mar i muntanya i un rissotto

divendres 26 octubre 2018

Apropar de manera amena recursos per a facilitar una gastronomia creativa és una de les línies de la programació d’activitats que organitza l’Ateneu Mogenc. I aquest cap de setmana en tenim un nou exemple. Després de l’èxit de la primera edició, aquest dissabte l’entitat organitza un nou taller d’elaboració d’arrossos. Serà a partir de les 6 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

El formador que conduirà aquest taller és Josep Maria Neira. Ell mateix exposa que serà un taller que seguirà la dinàmica de l’anterior sessió, amb l’elaboració en aquest cas d’un arròs negre, un mar i muntanya i un rissotto.(àudio)

La inscripció ha estat un èxit i només quedava aquest dijous una plaça disponible. Cada inscrit ha de portar  un davantal, un drap de cuina i algun recipient per prendre l'arròs que s’elabori. La resta de material necessari ja estarà al Centre Cívic.La durada serà entre 1h 30 min i 2 h, en funció del ritme del taller. Josep Maria Neira indica que el propòsit és que tots els inscrits participin en l’elaboració dels arrossos.(àudio)

A l’hora de fer un bon arròs, tres són els pilars clau: la preparació del brou o fumet, el sofregit i el punt de cocció. (àudio)

Josep Maria Neira considera que cuinar  arrossos “sempre” està de moda, com ho demostraria el fet que en moltes famílies hi ha “l’arrosser”que s’ha especialitzat en cuinar plats amb arròs.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Neira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions