Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova activitat al servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola amb el conte de les ADF’s

El dimarts 1 es farà a Moja i el dilluns dia 14 a Sant Pere Molanta

dijous 26 novembre 2015

Continuen les activitats periòdiques de dinamització del servei de Biblioteca Oberta a Olèrdola. La proposta més immediata que s’ha programat està dedicada a les ADF, les Agrupacions de Defensa Forestal. La Federació que agrupa a les ADF del Penedès i Garraf va elaborar l’any passat un conte amb suport audiovisual, un material atractiu i ben didàctic que aquest mes de desembre arriba a les biblioteques de les dues escoles del municipi.  La primera sessió s’ha programa a la biblioteca de l’escola Circell de Moja, el proper dimarts 1 de desembre, a dos quarts de 5 de la tarda;  mentre que la sessió prevista a Sant Pere Molanta es farà a la biblioteca de l’escola Rossend Montané el dilluns 14 de desembre, a les 4 de la tarda.

La sessió s’aprofita per a donar a conèixer el funcionament de les ADF’s. Gràcies a la col·laboració de l’ADF Rossend Montané, també es podran conèixer materials i vehicles d’una Agrupació, tal i com ens avança la bibliotecària del servei de Biblioteca Oberta a Olèrdola, la Verònica Torrents.(àudio)

Dedicar una activitat a les ADF’s, aprofitant que s’ha elaborat aquest conte amb suport audiovisual, pot ser una manera ben dinàmica d’atraure a infants i públic de totes les edats a aquestes dues sessions programades.(àudio)

El servei de biblioteca oberta té un nivell d’ús sostingut en les tardes que obre a Moja i a Sant Pere Molanta. Aquest darrers dies, coincidint amb l’inici del fred, s’ha notat un augment d’usuaris.(àudio)

A Sant Pere Molanta el servei de biblioteca oberta es presta els dilluns i els divendres  en horari de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. A Moja resta obert el servei els dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 6.

Document Actions