Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova caminada del cicle “A cent cap als cent” amb la participació de gent gran del municipi

Després de la caminada feta aquest dimarts a Torrelles de Llobregat, Olèrdola acollirà la propera sortida el 5 de març

divendres 14 febrer 2020

 

Aquest dimarts al matí s’ha realitzat a Torrelles de Llobregat una nova caminada del cicle de passejades “A cent cap als cent”, amb la participació d’una quarantena de veïns d’Olèrdola provinents de diversos nuclis del municipi . Aquestes sortides gratuïtes per entorns naturals de la demarcació de Barcelona les organitza  l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb el propòsit de fomentar l’activitat saludable entre la gent gran i afavorir una vida social activa. Aquest curs Olèrdola comparteix grup de caminades juntament amb Santa Margarida i els Monjos, Badia del Vallès i Torrelles de Llobregat.

Es tracta de passejades destinades a majors de 60 anys que caminin habitualment, tenint en compte que les caminades acostumen a tenir un trajecte d’entre 6 i 8 quilòmetres.  A més de caminar, les sortides permeten viure un dia de convivència amb gent gran d’altres tres municipis del grup. Dimarts la jornada s’arrodonia visitant “Catalunya en miniatura”. Entre l’expedició d’Olèrdola hi havia l’alcalde, Lucas Ramírez, i la dinamitzadora de gent gran, Imma Ferret.

Olèrdola acollirà la propera sortida d’aquest cicle de caminades, el dijous 5 de març, amb la previsió de cloure la jornada amb un dinar de germanor al local social Rossend Montané de Sant Miquel

Document Actions