Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova campanya de control de velocitat a Olèrdola en vies de competència municipal

El Servei Català de Trànsit cedeix un radar als agents municipals perquè facin la campanya aquesta setmana

dimecres 11 novembre 2015

Durant aquesta setmana els agents municipals d’Olèrdola estan realitzant una campanya de control de velocitat en vies de competència municipal. La campanya es pot realitzar gràcies a un radar que cedeix durant aquests dies el Servei Català de Trànsit.

Per instal·lar el radar, els agents municipals trien diferents indrets del municipi. Durant la setmana, s’haurà fet la campanya en diversos punts de la xarxa viària dels pobles, camins municipals, urbanitzacions i polígons industrials d’Olèrdola. Un dels criteris que se segueixen per a fixar el lloc específic on es fa la campanya i s’ubica el radar és el de comprovar la velocitat dels vehicles en carrers on els veïns han traslladat queixes a l’ajuntament. I és que amb el radar s’obté la fotografia precisa de l’hora, velocitat i via per la que circula el vehicle.

Els agents municipals de forma habitual vetllen perquè els conductors respectin les normes de circulació, però no disposen d’aquesta eina de precisió que facilita el Servei Català de Trànsit.

El Servei Català de Trànsit obre la cessió de radars a policies locals i agents municipals tres vegades l’any.

Amb les dades que s’obtinguin del radar aquesta setmana, s’estudiaran les mesures més adients per limitar la velocitat dels vehicles en punts del municipi on s’hagi detectat que se circula de forma habitual per sobre de la velocitat permesa.

 

Document Actions