Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova reunió informativa per a explicar els canvis introduïts en el Casal d’Estiu d’Olèrdola

La reunió s’ha convocat aquest divendres, a dos quarts de 7 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta
El període d'inscripcions s'amplia del 13 al 16 de maig
El període d'inscripcions s'amplia del 13 al 16 de maig

dimecres 08 maig 2013

Aquest divendres, a dos quarts de 7 de la tarda, s’ha convocat al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta una nova reunió informativa per a exposar els canvis registrats en la gestió del Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2013. La reunió s’ha convocat després que s’introduïssin variacions substancials respecte alguns aspectes anunciats de l’organització del Casal d’Estiu. El canvi més important té a veure amb el preu que s’ha de pagar per cada setmana. Finalment, segons han confirmat aquest dimecres des del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, el preu per setmana serà de 40 euros. Aquest preu no inclou el desplaçament en autocar des dels nuclis del municipi fins a l’escola Rossend Montané, seu del Casal d’Estiu aquest any. Una altra de les novetats és que les excursions caldrà pagar-les a part.

Tenint en compte els canvis introduïts, el període d’inscripcions s’ha ampliat i es podran fer també la setmana que ve, de dilluns a dijous, des de les 6 de la tarda a les 9 del vespre a l’Ajuntament d’Olèrdola.

Aquest dilluns i dimarts algunes famílies ja han inscrit als seus infants. Ha estat el cas del fill de l’Esther, veïna de Sant Pere Molanta, que aquest dimarts al vespre ens explicava que portava el seu fill al Casal d’Estiu d’Olèrdola per proximitat amb el seu domicili.(àudio)

Les persones interessades en ampliar més informació poden trucar a les oficines del Consell Esportiu, al 93 817 37 36, o bé adreçar un correu electrònic a jespe@jespe.org.

 

Document Actions