Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova visita al Parc d’Olèrdola amb “Guisla, la remeiera”

La visita teatralitzada s’ha programat aquest diumenge les 12 del migdia
Al final de la visita es pot ser aprenent de remeier
Al final de la visita es pot ser aprenent de remeier

dijous 14 març 2013

Aquest diumenge continuen les propostes incloses dins del calendari d’actes al Parc d’Olèrdola, amb la visita teatralitzada amb Guisla, la remeiera d’Olèrdola. La sortida s’ha fixat des de l’aula d’interpretació del Conjunt Històric d’Olèrdola, a les 12 del migdia.

La visita amb Guisla és una de les propostes que més bona acollida té al llarg de l’any entre els visitants de les activitats que es programen al Parc.

La Guisla representa una remeiera que va néixer a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com donar remei a moltes de les malalties dels seus conciutadans amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. Amb ella, els visitants poden conèixer els secrets antics de les plantes remeieres.

La visita d’aquest diumenge és atractiva també per aquelles persones que hagin acompanyat a la Guisla algun cop. I és que els guions no són sempre iguals i la visita varia en funció de condicionants com les plantes que hi ha al parc en cada estació.

El nivell de dificultat del recorregut és baix. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i roba d’abric. Cas que el temps no permeti fer l’activitat en bones condicions, serà suspesa. Cal fer reserva prèvia. Per més informació i reserves les persones interessades han de posar-se en contacte amb TRÍADE (serveis culturals), tel. / fax: 93 817 28 68, info@triadecultural.com o www.triadecultural.com

Document Actions