Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Carrasco escenificarà el pregó de la Festa Major de Sant Miquel interpretant-se a ella mateixa

Té l’objectiu de transmetre la importància d’implicar-se en les activitats que es fan al poble

dilluns 08 octubre 2018

Aquest divendres, a partir de les 9 de la nit i després de l’homenatge que es retrà a Josep Anton Tubella, Núria Carrasco protagonitzarà el pregó de la Festa Major de Sant Miquel al local social Rossend Montané. De 39 anys d’edat i treballadora en el sector de les Arts Gràfiques, Carrasco forma part de l’actual junta de la Societat La Lleialtat, ha estat col·laboradora de Canal 20, va promoure un grup de famílies que programava activitats al poble i va formar part del grup de teatre l’Arrel. Aquesta afició al teatre es farà ben evident en el pregó. I és que Núria Carrasco avança que el pregó serà “escenificat” perquè s’interpretarà a ella mateixa repassant la relació que ha tingut amb activitats al poble. Carrasco diu que fer el pregó  és una forma de transmetre als seus fills la necessitat de sentir-se d’un poble.(àudio)

Carrasco explica que abans d’acceptar l’oferiment va estar tota una nit en blanc, sense dormir, pensat què podia oferir en el pregó. (àudio)

El renovat equip que ha assumit el lideratge de la Societat La Lleialtat preveu organitzar alguna activitat mensual per intentar dinamitzar la vida cultural del poble. Preveuen programar alguna proposta per la Castanyada i organitzar la Festa del Most, tot i que encara no tenen decidit si assumiran la propera Festa Major.(àudio)

Persones que integren la Junta de la Societat s’han implicat en la preparació d’alguns dels actes que es viuran per la Festa Major del poble, des d’aquest dijous i fins diumenge.

Escolta l'entrevista a Núria Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions