Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Feliu actua diumenge a Sant Miquel d’Olèrdola oferint un recital de poemes i cançons

L’acte és gratuït, l’organitza l’ANC i clou la programació de la Festa Major de Sant Miquel

divendres 10 octubre 2014

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola tindrà diumenge una cloenda ben rellevant. Gràcies al grup Territorial de l’ANC d’Olèrdola, el local social Rossend Montané de Sant Miquel acollirà l’actuació de Núria Feliu. L’acte també comptarà amb la participació d’entitats del municipi i es preveu també que hi hagi una intervenció de Ferran Civit, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i organitzador de la Via Catalana cap a la Independència.

Fina Mascaró, del grup territorial d’Olèrdola de l’ANC, explicava que des del  primer moment hi va haver molt bona entesa amb la Societat La lleialtat, l’entitat que coordina la programació dels actes de la Festa Major. Mascaró destacava que en l’acte hi haurà les aportacions de la Coral del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, l’aparició del grup de teatre l’Arrel i dos infants del municipi recitaran poemes de Joana Raspall. Entitats com el Club Rítmica havien anunciat la seva adhesió a l’acte però, per un imprevist de darrera hora, no podran actuar diumenge.(àudio)NriaFeliuSantMiqueldOlrdola.JPG

Núria Feliu és una artista molt implicada amb la reivindicació nacional que persegueix l’ANC i aquests darrers mesos ha ofert recitals arreu del país de forma desinteressada, també a la comarca. El format d’aquestes actuacions es basen en intercalar poemes i cançons.(àudio)

L’activitat és gratuïta però des de l’ANC també recorden que, qui ho desitgi, podrà fer els seus donatius durant l’acte de diumenge.(àudio)

En acabar l’actuació, a la plaça de l’Església, es preveu una gran encesa d’una estelada amb espelmes. Serà el darrer acte abans que no s’encengui la traca que marcarà el final de la Festa Major d’aquest 2014.

 

 

 

 

 

Document Actions