Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert a l’escola bressol Gotims de Moja un període extraordinari de preinscripcions a l’aula de nadons

El període resta obert fins divendres i es confia en assolir el mínim de 5 preinscripcions per poder reobrir l’aula a partir del 9 de gener
Divendres hi havia jornada de portes obertes a l'escola bressol
Divendres hi havia jornada de portes obertes a l'escola bressol

dilluns 28 novembre 2022

 

Des d’aquest dilluns 28 de novembre i fins el divendres 2 de desembre resta obert un període extraordinari de preinscripcions a l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja. El període s’obre amb bones sensacions i amb l’expectativa de poder cobrir el mínim de 5 preinscripcions necessàries per a poder reobrir l’aula a partir del 9 de gener. Així es va posar de manifest durant la jornada de portes obertes que divendres a la tarda es realitzava a l’escola bressol. Tant la direcció de les escoles, l’equip d’educadores com les famílies assistents es mostraven convençudes que l’aula es podria reobrir.

LA directora de les escoles bressol municipals d’Olèrdola, Montse Pelegrín, explicava que existia demanda i que la jornada de portes obertes era útil com a reclam i per facilitar a les famílies en coneixement de les estances i el treball que es fa a l’escola bressol.(àudio)

Un dels assistents a la jornada de portes obertes era en Marc, veí de Sant Miquel i un dels promotors de la constitució de l’AFA de l’escola bressol. Ell també considerava que per a les famílies era útil poder disposar d’ aquesta jornada de portes obertes. L’estança de l’aula de nadons li havia agradat i la qualificava com a “acollidora”(àudio)

Bona part de la demanada per reobrir l’aula de nadons prové de famílies que ja tenen un altre fill a l’escola bressol. És el cas d’aquest veí de Sant Miquel d’Olèrdola o de la Núria, veïna de Moja. Ens destacava el bon ambient que hi ha a l’escola bressol i la feina d’adaptació feta en l’estança de l’aula de nadons.(àudio)

Una de les educadores de l’escola bressol, l’Anna Belen Jiménez, considerava que les famílies valoren el tracte proper, el caliu i la seguretat que es troben a l’escola Gotims.(àudio)

Aquest curs s’han cobert totes les places ofertades en el grup d’1-2 anys i pel  grup de 2-3 anys només hi ha una plaça disponible. Per poder preinscriure un infant a l’aula de nadons és requisit  que tingui les 16 setmanes d’edat en iniciar l’activitat de l’aula, que es preveu que sigui el 9 de gener.

El període de matriculació serà del 5 al 14 de desembre, de 9 a 12.

Les famílies interessades en què, a partir del mes de gener de 2023, els seus infants accedeixin a una plaça per aquesta aula, han de presentar la sol·licitud de preinscripció durant els dies  28 de novembre  al 2 de desembre de 2022 a l’ escola bressol Gotims, de dilluns a divendres en horari de 9 a 12h.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció  es facilita   a  l’ escola  bressol. Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer la preinscripció podran enviar un correu, especificant les seves dades, a l’ adreça electrònica de l’escola bressol: a8046189@xtec.cat  o trucant al seu telèfon 93 817 27 92, per a què es posin en contacte de seguida i els assisteixin en la presentació de la sol·licitud de preinscripció o puguin resoldre els seus dubtes al respecte.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que es pot consultar en la pàgina web de l’ajuntament

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions