Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert des d’aquest dilluns i fins el 20 de maig el període de preinscripcions a les Escoles Bressol d’Olèrdola

La preinscripció es tramita de manera telemàtica. En cas de ser necessari les escoles faciliten a les famílies suport per presentar la sol·licitud

dilluns 09 maig 2022

 

Des d’aquest dilluns dia 9 de maig i fins divendres de la setmana que ve, 20 de maig, resta obert el període de preinscripció a les Escoles Bressol d’Olèrdola. El procés de preinscripció es tramita de manera telemàtica, i es podrà fer tot online presentant la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l’escola bressol demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament (https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/) degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. L’escola bressol ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer la preinscripció podran enviar un correu, especificant les seves dades, a la següent adreça electrònica: mpey@cavallcartro.cat, per a què es posin en contacte de seguida i els assisteixin en la presentació de la sol·licitud de preinscripció.

Cal recordar que el dia 20 de maig, últim dia de presentació de sol·licituds de preinscripció, és festiu a l’ escola bressol El Pàmpol, de Sant Pere Molanta i, per tant, no s’atendrà per telèfon, però sí es podrà enviar la documentació per correu electrònic.

A la pàgina web del Departament d’Educació, www.preinscripcio.gencat.cat/, us podeu informar de tot el procés de preinscripció i de la documentació que cal aportar amb la sol·licitud, així com també es pot consultar a la web de l’Ajuntament: http://www.olerdola.cat/serveis-municipals/ensenyament/escoles-bressol

Les llistes de barem amb els admesos, que es fan públiques durant el procés de preinscripció, es publicaran a la web de les escoles bressol del municipi, amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades.

Gratuïtat d'I2

La Generalitat va anunciar la gratuïtat d’I2 (antic P2) pel curs vinent. La gratuïtat només afecta a la quota d’escolarització, de manera que les famílies amb infants el curs vinent a I2 hauran de pagar la quota de material, la quota del mes de juliol i el servei de menjador, si en fan ús.

Les dades de les escoles bressol, per a tramitar la preinscripció, són les següents:

ESCOLA BRESSOL GOTIMS

C/ Lluís Companys, s/n Moja

 Correu electrònic: a8046189@xtec.cat

 Per avaria temporal en la línea fixa, el telèfon de contacte amb l’escola bressol Gotims de Moja és el  626 61 57 27

 

ESCOLA BRESSOL EL PÀMPOL

 C/ Sant Roc, s/n

Sant Pere Molanta

Correu electrònic: a8060563@xtec.cat

Telèfons 93 892 35 93 i 607 59 83 25

Document Actions