Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període per a sol·licitar la bonificació de la taxa d'escombraries per ús continuat de la deixalleria

El termini resta obert tot el mes de gener i també pot rebre bonificació qui realitzi compostatge casolà

dimecres 08 gener 2020

 

Es pot obtenir la bonificació del 25% de la quota de la taxa d’escombraries, amb un límit de 300 euros per sol·licitud, si durant el període d’un any natural s’acredita un ús regular i continuat de les deixalleries municipals,  amb un mínim de 24 usos l’any.

Per a poder ser sol·licitant d'aquesta bonificació s’ha d'haver obtingut prèviament a l’Ajuntament una targeta acreditativa en la que el personal del servei anota cada ús que es faci de les deixalleries . La sol·licitud de bonificació la pot  tramitar fins el 31 de gener qualsevol persona major d’edat que visqui o sigui propietària d’un habitatge al municipi, així com comerços, bars, restaurants i indústries. Junt amb la sol·licitud de bonificació de la taxa caldrà entregar físicament la targeta de la deixalleria degudament omplerta. En el cas que la persona que presenti la instància no sigui la mateixa que la del titular del rebut, caldrà que es presenti una autorització i una fotocòpia del DNI del titular del rebut.

A més, tots aquells/es veïns/es que hagin participat en la campanya de compostatge casolà que es fa anualment, tindran dret a una bonificació, si així ho sol·liciten, del 15% de la taxa municipal de gestió de residus.

Tota la informació i la sol.licitud es pot obtenir aquí

Document Actions