Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per participar en el projecte “Comerç 21”

El 31 d’agost finalitza el termini perquè les empreses de l’Alt Penedès que hi vulguin participar facin arribar la seva sol·licitud al Consell Comarcal

dilluns 17 agost 2020

 

El Projecte Comerç 21 el promouen la Gerència de Serveis de Comerç  de la  Diputació de Barcelona i PIMEComerç, i compta amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal. Està adreçat als comerços i a les empreses de serveis que tinguin capacitat i voluntat de millorar i créixer, i té com a objectiu millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona.

A través del projecte Comerç 21 es defineixen i implementen noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. En concret, es redefineix el model de negoci, s’identifiquen el seus punts de millora (comercialització, màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització, gestió, etc.), es fa un assessorament personalitzat, es dissenya un pla d’accions i execució i s’ofereix un acompanyament personalitzat.

Els organitzadors seleccionaran 50 micropimes per participar-hi d’entre les empreses sol·licitants.

 Els fulls de sol·licitud es poden descarregar des de la web www.comerc21.cat i s’han de fer arribar per correu electrònic al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (procom@ccapenedes.cat) fins al 31 d’agost de 2020.

Document Actions