Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert fins el 16 de desembre el període extraordinari de matriculació per a l’aula de nadons de l’Escola Bressol Municipal Gotims de Moja

El nadó ha de tenir un mínim de 16 setmanes en data d’1 de gener i per obrir l’aula cal un mínim d’inscripció de 5 nadons

dijous 10 desembre 2020

 

Des d’aquest dimecres i fins dimecres de la setmana que ve, 16 de desembre, s’ha obert un període extraordinari de matriculació per a l’aula de nadons de l’Escola Bressol Municipal Gotims de Moja. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, recorda que és habitual al municipi obrir aquest període extraordinari per oferir una nova oportunitat, ja iniciat el curs, per intentar obrir l’aula de nadons el mes de gener. (àudio)

Per poder estar matriculat a l’aula de nadons, cal que l’infant tingui 16 setmanes com a mínim en data d’1 de gener de 2021. Les visites per qui desitgi conèixer l’escola bressol no es podran realitzar presencialment. Qui ho desitgi, podrà rebre material de l’escola i rebre tota la informació de les educadores.(àudio)

Un cop feta la matrícula, les famílies mantindran una entrevista individual i presencial amb la tutora, durant la qual es podran visitar les instal·lacions.(àudio)

En cas de sol·licitar-ho, les famílies podrien visitar de manera individual les instal·lacions, però ja fora de l’horari d’obertura de l’escola. Per a més informació, les persones interessades poden trucar als telèfons 93 817 27 92 o 679 992 564, de dilluns a divendres, en horari de 8.30 a 12.00h . Per poder obrir l’aula el mes de gener, és requisit haver confirmat un mínim de 5 matriculacions.

Escolta l’entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions