Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta fins el 3 d’agost una oficina presencial a Olèrdola per atendre la revisió cadastral

L’oficina obre a l’ajuntament totes les tardes, de dilluns a divendres, i durant els matins de dimarts i dijous

dimecres 18 juliol 2018

Per tal de donar als veïns les màximes facilitats per avaluar la revisió cadastral i accedir a la informació sobre els seus béns, l' Ajuntament d'Olèrdola ha habilitat una oficina d'atenció presencial per aquelles persones que tinguin dubtes o que vulguin presentar alguna reclamació respecte les dades del seu immoble.

Aquesta oficina entrava en funcionament aquest dilluns 16 de juliol i restarà oberta fins el divendres 3 d’agost. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores. Els dimarts i dijous també obre l’oficina pels matins, de 10:30 a 14:00h. Qui ho desitgi, també pot consultar al web de l’Ajuntament d’Olèrdola, olerdola.cat, el manual amb respostes sobre preguntes freqüents que es plantegen quan es realitza aquest procediment de revisió cadastral.

Marina Àvila, tècnica que atén l’oficina, detalla que els veïns poden descarregar-se la notificació a l’oficina, si així ho desitgen i no tenen mitjans telemàtics a casa seva per accedir a les dades que els hi envia el cadastre.(àudio)

Àvila precisava que les noves valoracions dels terrenys “ja han estat aprovades” en una nova ponència i assenyala que es poden corregir erros sobre l’adreça de la propietat, la seva superfície o el titular.(àudio)

Tenint com a referència altres processos de revisió cadastral realitzats en municipis de diverses característiques, les consultes i modificacions més freqüents estan vinculades amb errors en la superfície o en la titularitat.(àudio)

A Olèrdola hi ha  3.109 immobles registrats i  la revisió es fa “per justícia fiscal”, atès que la darrera revisió data de l’any 1.988. L’objectiu que persegueix l’Ajuntament és “ una distribució equitativa de les càrregues tributàries”.

Escolta l'entrevista a Marina Àvila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions