Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta fins el 31 d’octubre la convocatòria d’ajuts per a propietaris que lloguin un habitatge

Els ajuts els convoca el Consell Comarcal i les sol·licituds també es poden presentar a l’Ajuntament d’Olèrdola

dilluns 20 setembre 2021

 

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per a persones físiques o jurídiques propietàries d’habitatges o assimilades, que vulguin llogar o tinguin llogats habitatges o que vulguin renovar contractes de lloguer, mitjançant la Borsa de Lloguer de l’Alt Penedès.

La Borsa funciona des de fa 15 anys i actualment té uns 200 lloguers vius. Els propietaris que lloguen mitjançant la Borsa tenen una assegurança de la llar gratuïta, una assegurança que cobreix els impagaments i assistència jurídica gratuïta. A més, per al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal és una prioritat garantir una bona relació propietaris-llogaters, per la qual cosa es fa un seguiment de tots els lloguers i un tancament al final de cada contracte.

Els habitatges que es vulguin incloure en la Borsa del Consell Comarcal han d’estar ubicats a l’Alt Penedès (excepte als municipis que tenen la seva pròpia Borsa, Vilafranca i Sant Sadurní) i s’hauran de destinar a residència habitual de les persones arrendatàries.

Els ajuts del Consell Comarcal es poden destinar a obtenir la documentació necessària per a l’arrendament (cèdula d’habitabilitat, certificat energètic o butlletí elèctric), assolir les condicions d’habitabilitat, reparar o substituir electrodomèstics, contractar subministraments, pagar impostos que afectin l’habitatge o derrames extraordinàries, i a millorar, conservar, reparar o netejar l’habitatge.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 31 d’octubre de 2021.

Trobareu tota la informació i el procediment de sol·licitud en aquest enllaç.

Per ampliar la informació sobre aquesta línia d’ajuts o per rebre informació sense compromís sobre qualsevol tema relacionat amb el lloguer d’habitatges, es pot contactar per correu electrònic o per telèfon amb el personal del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès – A/e: lloguer@ccapenedes.cat – Tel. 93 890 00 00 ext. 465/464.

Tramitació també a Olèrdola

 En els cas del municipi, les persones interessades també tenen l’opció de tramitar la sol·licitat d’ajut a través de l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament d’Olèrdola, situada a la seu del mateix ajuntament. Es demana que la sol·licitud es presenti preferentment per via telemàtica. En cas de voler-ho fer de manera presencial, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 890 35 02.

 

Document Actions