Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la preinscripció escolar fins el dimecres 6 d’abril

Les escoles Rossend Montané i Circell ofereixen atenció individualitzada a les famílies

dijous 31 març 2016

Des d’aquest dimecres 30 de març i fins dimecres 6 d’abril resta obert el període de preinscripció escolar per a l’etapa d’educació infantil de segon cicle, la que comença amb el curs de P3. Es tracta d’un moment important per a les famílies, que hauran de triar l’escola en el cas de tenir un infant que enguany faci 3 anys. Per a facilitar la decisió, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha fet arribar a les   famílies del municipi amb infants nascuts l’any 2013 informació de les dues escoles d’Olèrdola: l’escola Circell de Moja i l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Per a les escoles aquest és un moment important de la seva activitat que es prepara a consciència. A l’escola Circell de Moja, abans inclús de confirmar-se les dates de la preinscripció, ja s’havien atès a forces famílies que desitjaven conèixer el centre. En el cas de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, a més d’un díptic que resumeix característiques del seu projecte pedagògic, per aquesta preinscripció han elaborat un dvd de gairebé 9 minuts de durada on es  mostra de forma àgil diferents aspectes de la vida del centre.

Per aquesta preinscripció , el Departament ha assignat a l’escola de Sant Pere Molanta una oferta de 10 places de P3. Àngels Urgell, directora de l’escola, explica que aquesta oferta la defineix el departament a partir de la natalitat del municipi,  però afegeix que a l’escola acostumen també a acollir a infants que , tot i no residir en el terme d’Olèrdola, sí que van a l’escola a Sant Pere Molanta per proximitat.

El Departament ha establert a l’escola Circell de Moja una oferta de 25 places per a p3, 23 d’ordinàries i 2 d’educació especial. Mercè Garcia, directora de l’escola, indicava que així es propicia des del Departament que l’escola “retorni a una línea”.

L’imprès de sol.licitud de preinscripció es pot trobar a les escoles, a l’Ajuntament i a la web de la Generalitat i caldrà presentar-lo al centre que s’hagi escollit en primera opció. La informació de tot el procés de preinscripció es pot seguir a la web gecat.cat/preinscripció i a la web de l’Ajuntament . Per contactar amb l’escola de Sant Pere Molanta es pot trucar al telèfon 93 818 18 44 i per posar-se en contacte amb l’escola Circell de Moja el telèfon és el 93 817 14 52.

Document Actions