Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes des d’aquest dimarts i fins diumenge les inscripcions per participar en l’Esquiada Jove

L’Esquiada s’ha programat el 20 de febrer i els joves empadronats al municipi tenen un preu reduït

dilluns 09 gener 2023

Des d’aquest dimarts i fins diumenge d’aquesta setmana, 15 de gener , restarà obert el termini d’inscripcions per participar en l’Esquiada Jove 2023. L’Ajuntament d’Olèrdola participa de nou en l’organització d’aquesta sortida a la neu per a joves que promou el Consell Esportiu de l’Alt Penedès. L’Esquiada s’ha programat el proper dilluns 20 de febrer, aprofitant que aquest dia serà festiu als instituts. L’esquiada es realitzarà a La Molina o a La Masella. Anna Boada, regidora de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, animava als joves a aprofitar aquesta oportunitat de practicar esquí o iniciar-se en aquest esport.(àudio)

Els joves d’Olèrdola podran gaudir d’aquesta activitat per un preu reduït de 50€, incloent transport, forfet, assegurança i lloguer de material. El preu per a joves d’altres municipis és de 65€. Per a rebre un curset de 2 hores, obligatori per a debutants, caldrà afegir-hi 15 €.

Anna Boada posa de relleu que els preus que s’ofereixen són molt atractius.(àudio)

La regidora de joventut fa notar la importància de sumar esforços entre institucions i de mancomunar serveis.(àudio)

La implicació de l’Ajuntament també comporta que s’hagin fixat parades diferents al municipi, amb sortida des de les parades de bus. A les 6:30, a Moja; i a les 6:45 a Sant Pere Molanta. L’arribada es preveu a les 19:45 a Moja i a les 19:30 a Sant Pere Molanta.

Les  inscripcions es poden formalitzar del 10 al 15 de gener en aquest enllaç: www.jespe.org/activitats/inscripcio/esquiada-olerdola

Pots escoltar l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions