Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins dijous 10 de febrer les inscripcions per participar en l’Esquiada Jove

Per a joves nascuts entre el 2004 i el 2009. S’anirà a esquiar a La Molina, el 28 de febrer i els empadronats al municipi tenen un preu reduït

dijous 03 febrer 2022

 

Des d’aquest dimarts i fins dijous de la setmana que ve, 10 de febrer, resta obert el termini d’inscripcions per participar en l’Esquiada Jove. L’Ajuntament d’Olèrdola participa en l’organització de l’Esquiada Jove que promou el Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Serà el proper dilluns 28 de febrer, per a joves nascuts entre el 2004 i el 2009, i s’anirà a esquiar a La Molina.

Una part de l’activitat és subvencionada per l’Ajuntament i per això els joves d’Olèrdola podran gaudir d’aquesta activitat per un preu reduït de 45€, incloent transport, forfet, assegurança i lloguer de material. El preu per altres municipis és de 60€. Per a rebre un curset de 2 hores, obligatori per a debutants, caldrà afegir-hi 15 €.

La implicació de l’Ajuntament també comporta que s’hagin fixat tres parades diferents al municipi, amb sortida des de les parades de bus. A les 6:45, a Moja; a les 6:50 a Sant Miquel; i a les 7:00h a Sant Pere Molanta.

Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous 10 de febrer en aquest enllaç:

www.jespe.org/activitats/inscripcio/esquiada-olerdola

Document Actions