Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins dijous les inscripcions per participar en la sortida al Puig de l’Àliga de dissabte

La ruta l’organitza l’Ajuntament i la sortida s’ha fixat a les 10:30 de dissabte, des de la Zona Esportiva de Daltmar

dimarts 05 desembre 2017

El termini d’inscripcions s’ha ampliat i fins aquest dijous, 7 de desembre, es pot confirmar la participació en la sortida al Puig de l’Àliga que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest dissabte 9 de desembre

La proposta tanca les Rutes pel Patrimoni del municipi d’aquest 2017, sota l’organització de la Regidoria de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola. La caminada per a visitar el Puig de l’Àliga i els seus entorns sortirà des de l’aparcament de la zona esportiva de Daltmar, a les 10.30 del matí.La inscripció és gratuïta i es pot fer a l’adreça de correu electrònic oldl.turisme@olerdola.cat, o bé trucant al telèfon de l' Ajuntament, el 93 890 35 02.

El Puig de l’Àliga, amb 464 metres, és el cim més alt d’Olèrdola. Amb el guiatge de Joan Domènech, del Centre Excursionista del Penedès, es visitarà el Pouet ,lloc de parada on bevien els ramats que feien la transhumància de Vilanova cap a les muntanyes. Allà també es podran apreciar les restes d' un forn de calç  de pocs úsos  i veure el marge llarg de pedra seca. A dalt del cim del Puig de l' Àliga es podrà contemplar la Creu que els vilanovins de l' AIE Talaia van col.locar el 6 abril 1964, així com  un vèrtex geodèsic. Des del cim del Puig de l’Àliga, els visitants es desplaçaran  fins el Turó de les tres partions, punt de confluència dels termes de  Canyelles, Castellet i la Gornal  i Olèrdola,que es troba a 400 metres del Puig de l' Àliga.

Document Actions