Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins dimecres les inscripcions a la 2a Cursa de Muntanya “Papiol Extrem”

Amb sortida i arribada des del barri de Can Torres, la prova es disputarà diumenge 6 de febrer sota l’organització del Centre Excursionista del Penedès

dijous 27 gener 2022

Organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, la Papiol Extrem neix l’any 2020 com a hereva de la Vertical del Penedès, cronoescalada a la penya del Papiol que es va disputar fins el 2019. Amb sortida i arribada des del barri de Can Torres, a Olèrdola, aquesta segona cursa s’ha programat pel diumenge 6 de febrer i té un recorregut de 12’5km que transcorren per corriols, pista forestal, camins entre vinyes o bosc. La cursa es caracteritza per pujar dues vegades la Penya del Papiol per vessants diferents.

Oriol Roca, responsable de la secció de curses de muntanya del Centre Excursionista, explicava que pot participar-hi tothom. Qui no estigui molt preparat pot optar per anar caminant en alguns trams. Roca recordava que el guanyador de la primera edició va completar el recorregut en menys de 55 minuts, mentre que els darrers participants en arribar a meta van invertir més de dues hores.(àudio)

Un dels al·licients d’aquesta “Papiol Extrem” és que es premiarà la primera ascensió al Papiol, la clàssica de la cronoescalada.(àudio)

Pel Centre Excursionista, el Papiol és un indret especial per a preparar curses. Està a prop de Vilafranca i compten amb la implicació dels veïns de Can Torres. Oriol Roca, en nom de l’organització, feia un agraïment públic a la col·laboració dels veïns.(àudio)  

Al preu de 6 € pels socis i de 10€ pels no socis, les inscripcions estan obertes fins dimecres 2 de febrer. El nombre màxim d’inscrits és de 150 i no es faran  inscripcions presencials el dia de la cursa. Per a més informació i inscripcions es pot accedir a la web cep.cat.

Tota la informació relativa a la cursa es pot seguir des de la compte a Instagram de la Papiol Extrem

 

Escolta l’entrevista a Oriol Roca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions