Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins el 10 de setembre les inscripcions per al curs 2019-20 a l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola

El proper dimarts 3 de setembre a les 12.00h es preveu fer una sessió informativa

divendres 23 agost 2019

 

Fins el proper 10 de setembre resta obert el període d’inscripcions per al curs 2019-20 a l’escola d’Idiomes d’Olèrdola. Gestionada per l’empresa “Punt de partida” des de fa un any, l’escola té la seva seu en l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, un equipament municipal que va estar sense utilitzar durant 4 anys fins que l’octubre passat no va iniciar-se l’activitat d’ensenyament d’idiomes.

Durant el curs anterior es va comptar amb una quarantena d’inscrits d’arreu del municipi. Els grups reduïts i els preus assequibles són dos dels atractius d’aquesta oferta d’idiomes, amb una quota mensual de 39 euros per dues classes setmanals. La previsió és que es puguin mantenir quatre grups d’anglès. Un de júnior, que inclou  a alumnes de primària, i tres grups més d’adults organitzats per nivells. En funció de la demanda, es podrien posar en funcionament altres grups d’anglès o d’altres idiomes.

L’escola d’idiomes d’Olèrdola també assumeix aquest curs les activitats extraescolars d’anglès a les dues escoles de primària del municipi. El proper dimarts 3 de setembre  a les 12.00h es preveu fer una sessió informativa. També es realitzaran tests de nivells per a nous alumnes i inscripcions pel curs 2019-20.

Per a més informació, les persones interessades poden visitar la web puntdepartida.cat, trucar al telèfon 93 1190545 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@puntdepartida.cat.

Document Actions