Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes fins el 22 de desembre les inscripcions al curs intensiu de monitor de lleure

El curs es farà del 23 de desembre al 9 de gener al local Rossend Montané

dimarts 14 desembre 2021

L’entitat organitzadora, l’Ateneu Mogenc, ha comunicat que s’amplia fins el 22 de desembre la data límit d'inscripció al curs intensiu per obtenir el títol de monitor de lleure. El curs s’ha programat  del 23 desembre al 9 de gener, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d'Olèrdola. Durant aquests dies es realitzarà la formació en diferents horaris segons el dia, tot respectant els dies festius i les vigílies. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a ateneumogenc@gmail.com

Des de l’Ateneu es subratlla que el curs és una “bona oportunitat per obtenir una titulació oficial al municipi d'Olèrdola”. I a un preu més econòmic “perquè subvencionem part del seu cost”.  I és que el curs té un preu de 235 € per persona, 185 en cas de ser soci de l’Ateneu. Des de l’Ateneu es posa l’accent en assenyalar que els preus són econòmics perquè formacions d’aquest tipus acostumen a tenir un preu de 300 €.

L'únic requisit per participar-hi és tenir els 18 anys el dia d'inici del curs.

El curs  seguirà les mesures pertinents per la situació sanitària de pandèmia actual.

L’Escola Educa, amb una llarga trajectòria en formació en el lleure, impartirà el curs. Des de l’Ateneu s’assenyala que es tracta d’un curs “recomanable per a tothom qui vulgui dedicar-se el lleure, amb moltes sortides professionals (esplais, cases de colònies, casals, activitats extra escolars, menjadors escolars o residències de gent gran)”

També es destaca que és “recomanat per gent jove per compaginar amb estudis, per a qui vulgui fer un canvi laboral o per gent més gran que es vulgui reincorporar al mercat laboral (després d’haver-se dedicat a la família) i per a tothom a qui li agradi dedicar el seu temps als infants entre 3 i 18 anys”. 

Document Actions