Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes inscripcions fins el 24 de maig per poder acampar al Conjunt monumental durant la 40a Trobada d’Olèrdola

La regidora de cultura, Anna Boada, avança que preparen una programació amb actuacions “de més renom perquè es noti el 40è aniversari”

divendres 06 maig 2022

Tal i com va avançar l’Ajuntament d’Olèrdola fa uns dies, els propers 3,4 i 5 de juny tindrà lloc la 40a Trobada d’Olèrdola. Si es segueix la pauta de programació habitual, el divendres 3 serà el dia reservat al sopar de regidors i exregidors. Dissabte 4 i diumenge 5, les activitats es concentraran al Conjunt monumental d’Olèrdola.

Un dels atractius d’aquesta 40a Trobada tornarà a ser la possibilitat d’acampar al mateix Conjunt monumental, per així poder viure aquest cap de setmana de convivència i lleure en un entorn privilegiat. És una activitat gratuïta i es podrà acampar amb tenda el dissabte 4 de juny a partir de les 17 h fins el diumenge 5 de juny al matí. Les inscripcions per poder acampar ja estan obertes i es poden fer fins el proper 24 de maig.

Cal realitzar una única inscripció per tenda. Cal assignar un responsable per tenda, que hi haurà de pernoctar, i adjuntar en la sol·licitud el DNI de totes les persones que pernoctin a la tenda majors de 14 anys i l’autorització parental dels menors d’edat. La tramitació de la petició es pot fer a través de la web municipal : http://www.olerdola.cat/serveis-municipals/cultura-esports-joventut-i-gent-gran/cultura/la-trobada-dolerdola/inscripcio-a-les-diverses-activitats-de-la-39a-trobada-dolerdola/inscripcions-a-lacampada-al-castell

O bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olèrdola, en horari de dilluns a divendres de 07:30 a 14:00 hores.

Es mantenen les pautes de la programació

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, indicava que l’acampada segueix “les mateixes pautes” que en les Trobades anteriors. També es manté el patró de la programació, amb actes com la paella o la botifarrada.(àudio)

Després de dos anys de no poder-se fer, Anna Boada explica que hi ha moltes ganes de poder fer aquesta 40a Trobada, que tindrà un caràcter de “retrobada”. (àudio)

La programació ja la treballa l’Ajuntament amb el Consell Consultiu de Cultura. Que sigui la Trobada 40 es notarà perquè es contractaran “actuacions de més renom”.(àudio)

Escolta l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions