Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes inscripcions per participar en la 5a edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola

Les parelles que vulguin ser homenatjades durant la festa per fer 50 anys de casats aquest 2022, el 2021 o el 2020, ho han de comunicar també a l’Ajuntament
Imatge de la darrera festa de la gent gran, celebrada el 2019 a Sant Miquel
Imatge de la darrera festa de la gent gran, celebrada el 2019 a Sant Miquel

dijous 24 març 2022

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, aquest 2022 es recupera la Festa de la gent gran d’Olèrdola. Serà la cinquena edició i s’ha programat el proper dissabte 7 de maig, sota l’organització de l’Ajuntament d’Olèrdola i amb la col·laboració dels tres casals de gent gran del municipi.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, confirmava que la festa tindrà lloc al local de la Societat de Sant Pere Molanta, seguint el criteri d’ubicar l’esdeveniment de manera rotativa en algun dels tres pobles del municipi que tenen casal de la gent gran. Ferret subratlla la funció que té la festa de facilitar el retrobament de la gent gran d’Olèrdola.(àudio)

El format no varia respecte les anteriors edicions celebrades. Després de la benvinguda de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Anna Boada, es preveu retre un homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats. Enguany s’homenatjaran a parelles del municipi que hagin celebrat o celebrin les noces d’or el 2020, 2021 i 2022, atès que en els dos darrers anys no es va poder fer la festa a causa de la pandèmia.(àudio)

Els participants de la Festa de la gent d’Olèrdola podran gaudir d’un espectacle de petit format, encara per concretar, i d’un refrigeri per acabar. També es farà un reconeixement a persones que s’hagin significat pel seu mèrit al municipi,  a proposta dels casals.(àudio)

Les parelles que vulguin ser homenatjades en aquesta festa per haver celebrat 50 anys de casats,  ho han de comunicar  a l’Ajuntament fins el 19 d’abril.
Per participar a la festa de la gent gran caldrà inscripció trucant a l’Ajuntament, el 93 890 35 02, en horari d’atenció al públic fins el 26 d’abril.  Hi haurà servei de bus des dels nuclis per desplaçar a qui ho necessiti.

A més de col·laborar en l’organització de la festa de la gent gran del municipi, els tres casals d’Olèrdola també han decidit organitzar conjuntament la festa de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, el proper 25 de juny al Local Nou de Moja.

Els casals han anat recuperant aquests darreres mesos les seves activitats, com les activitats guiades i les sortides. A Sant Pere Molanta preveuen obrir per la tarda la seu del Casal el proper dilluns 4 d’abril. En funció de la resposta, valoraran si donen continuïtat a l’obertura.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

En breu estaran operatius els accesos als arxius de veu vinculats amb la informació

Document Actions