Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions a l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola

Es mantenen els horaris del curs passat i les classes s’iniciaran l’1 d’octubre

dijous 10 setembre 2020

 

Ja està obert el període d’inscripcions a l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola per la curs 2020-21. Gestionada per l’acadèmia Punt de Partida, l’escola ha anunciat que iniciarà les classes el proper 1 d’octubre amb la intenció de mantenir els horaris de l’any passat, sense descartar ampliar oferta en funció de la demanda.

Així, els dilluns es manté el grup de Junior 4 a l’escola Circell de Moja, en horari de 12 a 13.00h. A l’edifici del Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dilluns faran classe el grup de Beginners adults de 19.00 a 20.00h; i de 20:00 a 21:00 el d’elementary adults. En aquests mateixos horaris, aquests dos grups també faran classe a Sant Pere Molanta els dimecres. A l’escola Circell, de 12.00 a 13.00h, faran classe el grup de júnior 2 els dimecres; el d’starters, els dijous; i el de júnior speakers, els divendres.

Joan Nebot, director de Punt de Partida, explicava que aquestes classes presencials comptaran amb totes les mesures de prevenció de la COVID-19, amb distància de separació a les aules entre alumnes, higiene i mascaretes.(àudio)

Nebot assenyala que tot està preparat per començar el  curs amb els mateixos grups que l’anterior curs però subratlla que, en funció de les sol·licituds també es podrien oferir classes de francès o alemany.(àudio)

Comptar amb l’Escola d’Idiomes permet aprendre anglès al municipi, amb quotes econòmiques. I és que per 39 euros als mes, els inscrits reben dues classes per setmana. Aquest any també s’ofereix la possibilitat de fer els exàmens oficials a Olèrdola.(àudio)

Per inscripcions , les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’adreça de correu electrònic reserves@puntdepartida.cat, o bé trucar al telèfon 93 119 05 45.

Escolta l'entrevista a Joan Nebot, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions