Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en les activitats que organitza l’Ajuntament aquest curs

Es mantenen els grups de gimnàstica per adults i gent gran, tant a Sant Pere Molanta com a Moja
El gimnàs de l'escola Circell tornarà a acollir a Moja la gimnàstica de manteniment per adults
El gimnàs de l'escola Circell tornarà a acollir a Moja la gimnàstica de manteniment per adults

dijous 19 setembre 2013

Des d’aquest dilluns, i fins el proper 2 d’octubre, resta obert el període d’inscripcions per a participar en les activitats gimnàstiques per adults i gent gran que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola aquest curs 2013-14. En la proposta de cursos i activitats que promou l’Ajuntament es manté l’oferta d’activitats gimnàstiques, amb opcions per a fer-les tant a Moja com a Sant Pere Molanta, però no s’inclouen grups de ioga.

El grup de gimnàstica de manteniment per adults de Sant Pere Molanta farà les seves sessions al gimnàs de l’escola Rossend Montané, els dilluns i dimecres de 9 a 10 de la nit. A Moja, el grup de gimnàstica de manteniment per adults s'exercitarà al gimnàs de l’escola Circell, els dimarts i els dijous, en horari de 9 a 10 de la nit. En cas de fer una sessió setmanal, el preu d’inscripció és de 45 euros tot el curs, mentre que el preu serà de 90 euros tot el curs en cas de participar dos dies a la setmana.

El grup de gimnàstica per a gent gran de Moja tindrà com a seu el Casal d’Avis, els dilluns i els dimecres, d’11 a 12 del matí. A Sant Pere Molanta l’horari serà de dos quarts d’11 a dos quarts de 12, els dimarts i els divendres. En funció de les inscripcions, l’activitat es farà al Centre Cívic Gatzara o bé a la Societat.

La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, explicava que les activitats gimnàstiques són propostes molt consolidades al municipi.(àudio)

El ioga cau de les activitats que organitza l’Ajuntament per raons de volum d’inscripcions i requisits legals.(àudio)

Tal i com destacava Mulinari, per a seguir oferint activitats des de l’Ajuntament és bàsic que les propostes tinguin un seguiment suficient que permeti la seva sostenibilitat, tal i com passa amb les activitats gimnàstiques.(àudio)

El formulari d’inscripcions de les activitats es pot descarregar a la web municipal. Caldrà lliurar la documentació omplerta a l’ajuntament o als centres cívics, els dimarts i dijous a la tarda a La Xarxa de Moja i els dilluns i dimecres a la tarda al centre cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. L'Ajuntament resta obert a valorar qualsevol proposta d'activitats que plantegin els veïns. Per més informació, les persones interessades poden adreçar-se a mulinaripm@gmail.com

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions