Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions fins el 8 de juny per participar en el Casal d’Estiu d’Olèrdola

El proper dimarts 5 de juny s’ha convocat reunió informativa, a les 19:30h, al Centre Cívic La Xarxa de Moja

dimarts 15 maig 2018

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, organitza un any més al municipi el Casal d’Estiu. Les inscripcions ja estan obertes des de dilluns de la setmana passada i fins el proper 8 de juny. Es poden formalitzar al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dilluns de 17:h a 20h; al Centre Cívic La Xarxa de Moja, els dimarts de 17h a 20h; a les oficines del Consell Esportiu, al pavelló Nou de Vilafranca;  o bé enviant el formulari digital omplert a l’adreça de correu electrònic mgirona@jespe.org.

El Casal d’Estiu es farà durant cinc setmanes, de dilluns a divendres, des del 25 de juny al 27 de juliol. L’horari serà de 9 a 14.h, amb la previsió d’oferir acollida de 7:45 a 9:00h, en funció de les inscripcions, i servei de menjador amb carmanyola, de 14:00h a 16:00h.

Per a presentar el seu funcionament, s’ha convocat una reunió informativa el proper dimarts 5 de juny, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. A les 19:30 s’informarà del Casal d’Estiu; i a partir de les 20:30 es preveu informar de l’Estiu Jove, incloent la proposta de viure una Setmana Jove.

Tal i com indica el Consell Esportiu, el Casal d’Estiu és una proposta lúdica, esportiva i educativa. Es faran activitats variades, que inclouen tallers, esports, una excursió a la setmana o piscina, adaptant les propostes a cada grup d’edat.

Es torna a proposar fer el casal d’estiu en les dues escoles del municipi (Circell i Rossend Montané) en un sol projecte educatiu. És a dir, les activitats seran les mateixes, i durant el casal es trobaran en alguna de les activitats plantejades de manera conjunta: piscina ( tots els dilluns), excursions (Illa Fantasia, gimcana, sortides en bicicleta o acampades). Cada infant podrà escollir si fa el Casal a l’escola Circell de Moja o a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Per  als joves de 1r a 4t d’ESO s’ofereix l’Estiu Jove. Un programa d’activitats que s’ha definit com “molt diverses i molt “canyeres”; amb piscina, esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides a la platja, curses  d’ orientació, “escape room”, excursions , acampades, i la Setmana Jove.

Pots baixar-te el tríptic informatiu i la fitxa d’inscripció clicant aquí

Document Actions