Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a un curs d’informàtica al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

Les sessions es faran durant quatre dimecres al matí, a partir del proper 23 d’abril
El mes de febrer es va fer un curs a Moja
El mes de febrer es va fer un curs a Moja

dimarts 25 març 2014

Seguint amb les activitats que es programen al municipi adreçades a la gent gran, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza un nou curs d’informàtica. En aquest cas s’ha programat al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta i es farà durant quatre sessions, els dimecres a partir del 23 d’abril, en horari de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’una del migdia. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, explica que el curs respon a una demanada de la gent gran del municipi d’ampliar els seus coneixements sobre les noves tecnologies. El curs està dedicat a al programa word i a l’ús d’Internet.(àudio)

El desembre de l’any passat es va fer un curs d’informàtica al Casal d’Avis de Sant Miquel i aquest mes de febrer se n’ha fet un altre al de Moja. El curs té un preu de 19 euros i les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament d’Olèrdola o al mateix Casal d’Avis de Sant Pere Molanta.(àduio)

La formació que s’ha ofert a la gent gran del municipi ha contribuït a que en els casals d’avis d’Olèrdola cada vegada siguin més els usuaris que utilitzen les connexions disponibles a Internet.(àudio)

El curs es realitzarà si hi ha un mínim de 6 persones inscrites i el límit de participació és de 10 persones per així garantir un major aprofitament de les sessions.

 

Document Actions