Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per acampar al Conjunt Monumental durant la Trobada d’Olèrdola

Les persones interessades en acampar el 14 i 15 de maig, dies de la Trobada, es poden apuntar fins el 10 de maig

dimecres 20 abril 2016

La 36a Trobada d’Olèrdola va tancant els seus preparatius. La festa del municipi enguany se celebrarà del 13 al 15 de maig, coincidint com és habitual amb el cap de setmana immediatament anterior a dilluns de la Segona Pasqua. Una de les tasques prèvies vinculades amb la Trobada és la de confirmar el llistat de persones que acamparan al Castell. Per això ja resta obert el període d’inscripcions a l’acampada, fins el proper dia 10 de maig. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola i coordinadora de la Tribada, recordava que la inscripció és obligatòria per poder acampar i passar la nit de dissabte a diumenge al castell. (àudio)

La previsió és que, tal i com ha passat en les darreres edicions de la Trobada, acabin acampant prop de 90 persones. El fet que dilluns 16 sigui festiu nacional a Catalunya podria afavorir que més persones optessin per viure amb intensitat la Trobada i decideixin acampar. (àudio)

Tal i com es busca en tots els actes de la Trobada,l’acampada  està pensada per a acollir a persones provinents de tots els nuclis del municipi.(àudio)

Les persones interessades en acampar al castell durant la trobada han d’omplir un formulari d’inscripció i lliurar-lo a l’ajuntament. El formulari el poden trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o descarregar-lo a la web de l’ajuntament.

Document Actions