Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per l’Esquiada Jove fins divendres 20 de desembre

S’adreça a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO, i l’organitzen els serveis de joventut de 14 ajuntaments
Participants de l'Esquiada de l'any passat
Participants de l'Esquiada de l'any passat

dijous 12 desembre 2013

Des de dilluns d’aquesta setmana i fins el proper divendres 20 de desembre resten obertes les inscripcions per a participar en l’Esquiada Jove.

Aquesta sortida a la neu, que en els darrers anys organitzen conjuntament diferents municipis de la comarca, ha tingut un impuls renovat i ha doblat el nombre d’ajuntaments implicats. En aquesta ocasió són fins a 14 els serveis de joventut d’ajuntaments de la comarca que s’han coordinat per a oferir l’Esquiada Jove pel 2014. La sortida s’adreça a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO, i s’ha programat pels dies 1 i 2 de febrer a La Masella. La tria del lloc no és casual. L’alberg està a tocar de les pistes i aquesta ubicació facilita la mobilitat per aprofitar millor la sortida, tal indica Miriam Mulinari, tècnica de joventut de l’Ajunament d’Olèrdola.

El preu de la sortida és de 114 euros, incloent l'allotjament amb pensió completa, forfait de 2 dies, assegurança i transport. El lloguer de material té un preu de 29 euros i pels joves que s’iniciïn en la pràctica de l’esquí disposen de 4 hores de classe per 23,80 euros.

Els ajuntaments que comparteixen l’organització de la sortida són els d’Avinyonet, Castellví de la Marca, el Pla del Penedès, Font-rubí, la Granada, les Cabanyes, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Pacs, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Subirats, Torrelavit i Vilobí. Pel volum de convocants, es confia en poder omplir les 120 places disponibles.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb els ajuntaments organitzadors per ampliar informació i formalitzar inscripcions. En el cas d’Olèrdola, es pot trucar al telèfon 647 41 68 64, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça mulinaripm@gmail.com

 

Document Actions