Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en el 3r Arqueocasal d’Olèrdola

Adreçada a joves de 12 a 16 anys, l’activitat es fa del 26 de juny al 7 de juliol i es presenta divendres a Sant Pere
Fragment del cartell que anuncia l'activitat
Fragment del cartell que anuncia l'activitat

dilluns 22 maig 2017

Fins el proper 5 de juny resta obert el termini d’inscripcions anticipades a la tercera edició de l’Arqueocasal, l’activitat d’estiu que permet a joves d’entre 12 i 16 anys fer d’arqueòlegs al Conjunt d’Olèrdola. L’Arqueocasal es realitzarà del 26 de juny al 7 de juliol i la inscripció anticipada es bonifica amb una rebaixa en el preu. Així,  la inscrpció per les dues setmanes té un preu de 120 euros en cas de fer-se de manera anticipada i de 140 si es fa del 5 de juny al 16 de juny. Per setmanes, la inscripció anticipada suposa un preu de 70 euros, 10 menys si la inscripció es fa després.

Tal i com ha passat en les dues primeres edicions, l’Arqueocasal proposa als joves participants passar uns dies treballant amb arqueòlegs professionals, investigant i esbrinant què era el Pla dels Albats i què s’amaga darrera aquest nom. L’activitat és organitzada per Tríade serveis culturals i compta  amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, la Diputació de Barcelona, el Museu d’Arqueologia, la Generalitat, la Universitat de Barcelona i el projecte arqueològic ECLOC. Josep Anton Pérez, responsable de Tríade, confirma que l’Arqueocasal manté la seva activitat a l’entorn del Pla dels Albats i té l’atractiu la possibilitat d’oferir als joves que facin d’arqueòlegs per uns dies. (àudio)

El funcionament per aquest 2017 es manté sense canvis perquè l’experiència ha estat satisfactòria en les dues primeres edicions. (àudio)

L’acte públic de presentació de l’Arqueocasal s’ha convocat aquest divendres 26 de maig a les 8 del vespre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Aquesta sessió informativa preveu  comptar amb la intervenció de l’actor i showman Fermí Fernández.(àudio)

L’Arqueocasal es farà en horari de 8 del matí a una del migdia. El dijous 29 de juny s’ha programat passar tot el dia al castell, incloent la nit, amb un preu addicional de 10 euros que inclou sopar i esmorzar. La documentació per participar es pot presentar a l’Ajuntament d’Olèrdola a Tríade serveis culturals o bé per correu electrònic a info@traidecultural.com.

Document Actions