Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en l’Esquiada Jove 2015

La sortida es farà a La Molina, el cap de setmana del 31 de gener i 1 de febrer

dijous 11 desembre 2014

Fins a 9 ajuntaments de la comarca, incloent el d’Olèrdola, han sumat esforços per organitzar de forma conjunta una sortida perquè els més joves vagin a esquiar. Amb el nom d’Esquiada Jove, un any més s’ha programat un cap de setmana a la neu adreçat a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO.

La sortida s’ha programat el cap de setmana del 31 de gener i 1 de febrer, a l’estació d’esquí de La Molina, amb allotjament a l’alberg La Bruna de Bellver. Les inscripcions estan obertes des d’aquest dimarts dia 9 fins el proper divendres 19 de desembre. Tal i  com explicava Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, el format de l’Esquiada Jove es manté.(àudio)

Així, se sortirà des de davant de l’Hospital Comarcal, el dissabte 31 de gener a les 5:50. La tornada es preveu a les 8 del vespre de l’endemà, al mateix lloc. El preu de 115 euros inclou allotjament amb pensió completa, forfait de dos dies i transport. El lloguer de material té un import de 23 euros i també hi ha l’opció de fer classes. En aquest cas s’amplien els nivells per atendre totes les necessitats.(àudio)

Es preveu omplir un autocar de 65 places i no hi ha reserves de llocs per a cada municipi. (àudio)

Per a fer la inscripció cal omplir la fitxa de participació, l’autorització paterna i la normativa interna signada, així com la fotocòpia del DNI i de la seguretat social del o la jove i el comprovant de pagament de l’activitat. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 647 41 68 64 o bé, a través del correu electrònic, a l’adreça mulinaripm@gmail.com

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions