Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en la 2a edició de la cursa 10K de Moja

La prova s’ha programat pel proper 17 de novembre i torna a incloure una cursa curta de 5k

divendres 18 octubre 2013

Qui vulgui participar en la 2a edició de la cursa 10k de Moja ja pot formalitzar la seva inscripció. Només ha d’accedir a la pàgina web de la prova, cursa10kmoja.wordpress.com, i seguir el senzill procés per validar la inscripció.

Un dels promotors de la cursa, en Jordi Álvarez , ens explicava que ja s’han començat a fer les primeres inscripcions i el ritme està sent sostingut.(àudio)

La prova s’ha programat el proper diumenge 17 de novembre i, com en l’any anterior, també inclou la possibilitat de fer un recorregut curt de 5 quilòmetres. Després de les bones crítiques rebudes i d’haver assolit un gran èxit l’any passat, aquest any preveuen superar la xifra dels 315 inscrits que es van comptabilitzar l’any passat.(àudio)

El recorregut és el mateix que el de la 1ª edició de la cursa. Combina camins de terra i traçat urbà per l’interior del nucli de Moja, amb la voluntat de promocionar l’atletisme popular i facilitar que els veïns puguin seguir ben d’aprop el pas dels atletes. (àudio)

Els primers 100 inscrits entre les dues curses tindran, a banda de la corresponent bossa del corredor, un regal extra que es lliurarà en el moment de recollir el dorsal. Els inscrits fins al 31 d’octubre tindran el dorsal personalitzat i el tancament d’inscripcions es produirà tres dies abans de la cursa, el 14 de novembre.

Les inscripcions queden limitades a 450 atletes a la cursa de 10K i 150 atletes a la cursa curta de 5K. Tots els participants s’emportaran una samarreta tècnica de regal i altres obsequis, avituallament sòlid i líquid a l’arribada, i avituallament en el recorregut llarg (al km 5 aproximadament). Les inscripcions es podran fer només per internet al preu de 15 euros pels atletes que no tinguin xip (xip blanc de lloguer) i 14 euros pels atletes amb xip groc de propietat.

Escolta l'entrevista a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions