Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per participar en la 3a Cursa 10K i 5 K de Moja

La prova s’ha programat el 23 de novembre i el preu d’inscripció anticipada s’ha reduït

dimecres 15 octubre 2014

Ja estan obertes les inscripcions per participar en la 3a edició de la cursa 10 k i 5 k de Moja. La prova tindrà lloc el proper diumenge 23 de novembre i la principal novetat en l’apartat organitzatiu és que formalment  és assumida per un nou club , l’Esportiu Zona Moja, que té com a principal objecte l’impuls i el manteniment d’aquesta cursa popular. Juan Mancebo, un dels organitzadors, explica que aquest any han obert tard les inscripcions perquè fins a darrera hora no han pogut confirmar que no coincidien amb una altra prova.(àudio)

Per premiar als més matiners, el preu de la inscripció és de 10’90 euros fins el 6 de novembre. Des d’aquesta data i fins el tancament d’inscripcions, el 20 de novembre, el preu passarà a ser de 13,90 euros. Els inscrits fins el 6 de novembre tindran el dorsal personalitzat .

Juan Mancebo assenyala que respecte els dos darrers anys s’ha produït una considerable baixada del preu d’inscripció anticipada, en bona part pel suport que facilita l’Ajuntament d’Olèrdola gràcies a haver donat el pas de constituir-se com a entitat. Més enllà d’aquesta variació que reverteix en un benefici pel corredor, el funcionament i recorregut no canvien: les persones inscrites podran optar entre fer una volta a un recorregut de 5 quilòmetres, que passa per l’interior de Moja, o bé optar per la cursa llarga de 10 quilòmetres i fer dues voltes al traçat.(àudio)

Els organitzadors no s’han fixat una previsió exacte de participació, però sí apunten que se sentirien satisfets si superen els 200 inscrits.(àudio)

Les persones interessades en ampliar informació poden adreçar-se a la web http://cursa10kmoja.wordpress.com/inscripcions/

Escolta l'entrevista a Juan Mancebo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions